Grattis till frieriet!


Det är en ära för mig att ni funnit min sida.
Här hoppas jag ni finner inspiration och att ni lär känna mitt formspråk. Jag är lite vild och galen när jag fotar och det blir gärna färgglatt och härligt och människor som är lyckliga och glada på bild.
Jag är inte så mycket för stela porträtt- eller gruppbilder - jag tar de bästa bilderna när ingen märker. Jag är känd för att fånga de finaste ögonblicken och glädjen. Det är ett enormt ansvar att föreviga en av era största dagar i livet.

Jag älskar det!

Välkommen in i min Sagovärld

Bröllop i bilder

Låt mig berätta er saga

Era minnen i min hand

Vi skriver sagan tillsammans

Priser 2021

En liten stund

3 timmar fotografering

alla bilder ingår
bilder av porträtt, "first look" samt vigsel

9.000 SEK

En längre stund

6 timmar fotografering

alla bilder ingår, även svart-vitt
bilder från förberedelser, "first look", vigsel, porträtt, detaljer från middag/lunch och lite mingelbilder

16.000 kr

En lång stund

10 timmar fotografering

alla bilder ingår, även svart-vitt
vi hinner med det mesta ni önskar som förberedelser, "first look", vigsel, porträtt, detaljer kring middag och fest, mingelbilder, gäster, gruppbilder och kvällsbilder i solnedgång

24.000 kr

Inte riktigt vad ni tänkt er?

Hör av er - vi löser det!

Bokning

Bröllopsfotograf Lisa Jansdotter

Hur börjar vi?

Enklast är att ni tar kontakt med mig via ett mail eller genom att fylla i formuläret på Kontakt sidan. Berätta om när ni gifter er, var vigsel och middag äger rum och om vad ni behöver i antal timmar m.m.

Jag hör av mig omedelbart. Jag har gjort ett prisförslag på denna sida men om inget av det passar era önskemål så löser vi det!

Kom in i min värld av Bröllopsbilder

Fjällbröllop

Åresjön låg blank som en spegel


När Lisa och Jesper fick varandra på stranden men Åreskutan bakom sig. Glädje, bus och glada barn - jag grät när jag fotade så kärleksfullt var allting!

Stina & Anders

Romantiskt Ryttarbröllop


Tänk dig att jag fick sy min egen systers klänning och föreviga hennes bröllop med prinsen hon äntligen fann! Detta är Riktig Kärlek - Kärlek på Riktigt!


Mrs&Mr T

Vigsel hos oss i Vattentornet


Premiär för vigsel hemma hos oss mellan välvda tegelvalv skapade vi riktig romantik och hög mysfaktor. Med fackeltåg till hamnen och båt till Stockholm city i Decembermörkret...


Ellen & Sebastian

Skärgårdsbröllop i Sensommar


Ett bröllop fyllt av glädje och underbara människor! Tack för att jag fick dela er vackra dag på bryggan.

Jag och min man valde också att anlita en fotograf. Vi tittar ofta på bilderna som är helt underbara, de hjälper oss att minnas den där härliga helgen när vi två blev ett. Det är en investering i minnen och kärlek. Välj fotograf med omsorg, det är viktig att person-kemin stämmer och att ni är överens om vilken sorts bilder ni önskar och att det finns en plan B vid dåligt väder. När ni gör ert val, träffa några stycken.

Ni vet att jag syr brudklänningar också - här kan ni kika på dem om ni vill:


Investeringen

Brudklänningar

Vad ingår?

Innan bröllopet rekar jag alltid fina platser, gärna tillsammans med mina brudpar, och i mina priser ingår alltid en PROVFOTOGFERING där ni får prova på hur det känns med kameran. Vi har då tid att finna poseringar ni är bekväma med. Det är så viktigt att ni är avslappnade och förnöjda. Har vi övat och lärt känna varandra innan känns allt så mycket bättre och det blir mer glädje i bilderna på vigseldagen.


Obekväm framför kameran?


Det är nog ingen som gillar att bli fotograferad egentligen. Jag kommer runt det. Jag hjälper er med idéer hur ni kan stå, hur ni kan hålla i varandra så det ser avslappnat ut. Vi skrattar mycket, ni dansar och hoppar, springer och busar. Då blir det bäst bilder. När ni glömmer kameran och mig. Slutar titta in i gluggen. Vi övar ju innan i god tid. Vigseln är er högtidsdag - ni är så "berusade" av kärleken att kameran blir en tillgång, inte ett hinder.

Juridik & teknik

Jag fotograferar med två kameror och ni får alla bilder som blir något. Ni får även alla bilder högupplösta samt de flesta även svartvita. Om ni vill så kommer ni på bildvisning hos mig över en fika, annars får ni ett galleri fyllt av era bilder. Dessa går även att dela i sociala medier. Oftast gör jag ett litet smakprov samma kväll eller på morgonen efter. Bilderna får ni inom en månad beroende på min arbetsbörda. Vi skriver avtal innan vi börjar arbeta tillsammans och ni får lägga en bokningsavgift om 15% ink. moms.

Varmt välkomna!

Kontakta mig

Se mer av annat jag skapar: