Ska ni gifta er?

01/125

Söker ni bröllopsfotograf?

Ni har hittat rätt, jag fotograferar bröllop!

Det är en ära för mig att ni funnit min sida.

Här hoppas jag ni finner inspiration och att ni lär känna mitt formspråk. Jag är lite vild och galen när jag fotar och det blir gärna färgglatt och härligt och människor som är lyckliga och glada på bild.

Jag är inte så mycket för stela porträtt- eller gruppbilder - jag tar de bästa bilderna när ingen märker. Jag är känd för att fånga de finaste ögonblicken och glädjen. Det är ett enormt ansvar att föreviga en av era största dagar i livet.

Jag älskar det!

Bröllopsfotograf Lisa Jansdotter

Hur börjar vi?

Enklast är att ni tar kontakt med mig via ett mail eller genom att fylla i formuläret på Boknings sidan. Berätta om när ni gifter er, var vigsel och middag äger rum och om vad ni behöver i antal timmar m.m.

Jag hör av mig omedelbart. Vi diskuterar pris och upplägg. Om det känns rätt så ses vi på en kaffe och planerar vidare. Kemin är jätteviktig - och formspråket i bilderna förstås.

Välkommen!

Investeringen

Att välja fotograf

Jag och min man valde också att anlita en fotograf. Vi tittar ofta på bilderna som är helt underbara, de hjälper oss att minnas den där härliga helgen när vi två blev ett. Det är en investering i minnen och kärlek. Välj fotograf med omsorg, det är viktig att person-kemin stämmer och att ni är överens om vilken sorts bilder ni önskar och att det finns en plan B vid dåligt väder. När ni gör ert val, träffa några stycken.


Vad ingår?

Innan bröllopet rekar jag alltid fina platser, gärna tillsammans med mina brudpar, och i mina priser ingår alltid en PROVFOTOGFERING där ni får prova på hur det känns med kameran. Vi har då tid att finna poseringar ni är bekväma med. Det är så viktigt att ni är avslappnade och förnöjda. Har vi övat och lärt känna varandra innan känns allt så mycket bättre och det blir mer glädje i bilderna på vigseldagen.


Obekväm framför kameran?

Du är inte ensam om känslan

Det är nog ingen som gillar att bli fotograferad egentligen. Jag kommer runt det. Jag hjälper er med idéer hur ni kan stå, hur ni kan hålla i varandra så det ser avslappnat ut. Vi skrattar mycket, ni dansar och hoppar, springer och busar. Då blir det bäst bilder. När ni glömmer kameran och mig. Slutar titta in i gluggen. Vi övar ju innan i god tid. Vigseln är er högtidsdag - ni är så "berusade" av kärleken att kameran blir en tillgång, inte ett hinder.

Juridik & teknik

Jag fotograferar med två kameror och ni får alla bilder som blir något. Ni får även alla bilder högupplösta samt de flesta även svartvita. Om ni vill så kommer ni på bildvisning hos mig över en fika, annars får ni ett galleri fyllt av era bilder. Dessa går även att dela i sociala medier. Oftast gör jag ett litet smakprov samma kväll eller på morgonen efter. Bilderna får ni inom en månad beroende på min arbetsbörda. Vi skriver avtal innan vi börjar arbeta tillsammans.