It´s a wrap!

Workshop Waxholms 1:a upplaga i försommarnatten blev en succé! Alla modeller fotografer, medhjälpare och leverantörer levererade sitt yttersta och vädergudarna var med oss! Jag är ödmjuk och tacksam för de minne vi skapade tillsammans två dagar i Waxholm och på Rindö! Tack igen alla ni som var med och skapade detta - tillsammans gjorde vi magi! Jag delar mina bilder nedan när varefter de blir färdiga.

Bilder från Växhuset hos Waxholm Bed&Breakfast @waxholms_bnb med Trycksaker från @annagorandesign. Blommor skapade av mig och Caroline @thelifeontheisland

1 / 48

Tårtor från Ylvas Bakverkstad @ylvasbakverkstad

1 / 47

Workshop i Skärgårdens Pärla

En Workshop hemma hos oss i vår nya hem-ort Waxholm. Jag bjuder in deltagarna till vårt hem i Vattentornet på Waxholms högst punkt i två dagar. Vi fotar i växthus, på klippa och brygga samt i en gammal ruin m.m Det blir tid för god mat och dryck samt för mindfulnes och reflektion.