Workshop med Jansdotter

I år, läs 2020, har jag börjat anordna workshops i egen regi. Det har redan blivit två stycken! Jag syr nya klänningar och samlar olika trevliga, generösa noga utvalda leverantörer till en väl vald plats och miljö. Sedan bjuder jag in ett gäng lovande och härliga fotografer med olika bakgrund. Detta kan bara bli lyckat. Mycket jobb för mig men så otroligt mycket kärlek och glädje. Information och inspiration kring aktuell workshop finns alltid i Facebook och Instagram. Under 2019 blev det även en hel Bröllopsmässa på Clustret i Gamla Stan. Sedan njöt vi Workshop Waxholm som ägde rum den 14-15 juni i år.

Mycket sannolikt blir det även en workshop i höst, jag arbetar för fullt med inspiration, en ny kollektion och med att finna en passande Location. Det är mycket pyssel men jag njuter varje sekund!

Välkommen!


Min Instagram