Brud eller fest? Du väljer, jag syr.

Din dröm.


Hur går det till?

Jag syr bara en klänning av varje design. Min kund skall vara ensam om just sin dröm-klänning. Du och jag skapar tillsammans din dröm. Precis som du önskar den. Du kanske har en bild eller bara en vision uppe i huvudet. En idé som du grunnat på länge. Jag får ned den på papper, jag skapar konstruktionen. Jag syr en provklänning som vi gör ändringar på - en s.k toile. Vi letar och köper tyg tillsammans. Du får säkert prova 3-4 gånger. Under tiden kan du ändra detaljer på din klänning. Kom i god tid, sådant här får gärna ta tid, det blir bäst så.


Några av de klänningar jag skapat

Caroline

Caroline & Fredrik vigde sig hemma i trädgården på en ö i Stockholms skärgård. Lilla Elvira önskade en likadan brudnäbbsklänning och självklart fick hon en kopia av sin mammas!

Pris på förfrågan

FAQ

Vad kostar det att sy upp en klänning?

Det är den vanligaste frågan jag får och den går inte att svara på. Jag måste veta först vad du önskar, vilken siluett, mängden tyg, tids-åtgång, mängden handarbete, mängde spets och andra sköra material. Du får en offert innan vi sätter igång. Va inte orolig vi finner ett pris vi båda är nöjda med.

Blir jag ensam om min klänning?

Visst blir du det. Jag syr bara en av varje, du skall vara ensam om din design.

Hur långt innan vigsel börjar vi?

Det är. underbart om du kommer i god tid så vi kan arbeta i lugn och ro och njuta av processen. Då hinner vi med många provningar och ändringar om det behövs. För en brudklänning är det önskvärt med 4-6 månader men det går naturligtvis med mindre om jag har möjlighet och inte är fullbokad.

Får jag vara med i processen?

Sjävlklart! Det är en del av min passion att vi gör det tillsammans, skapar din drömklänning. Vi tittar på bilder, letar tyg och provar tillsammans tills du blir nöjd med siluett och passform. Är det lång distans mellan oss så skickar jag bilder och video under arbetets gång. Du missar ingenting.

Jag vet inte hur min klänning ska se ut?

Oroa dig inte. Jag får ofta höra det. Säkert har du en vision som jag kan hjälpa dig visualisera. Köp några bröllopsmagasin eller låna av mig. Leta på Pinsterset och Instagram. Finn en urringning, en ärm, ett släp, en slöjga. Vi finner helheten tillsammans.När börjar vi?

Follow me on Instagram

@lisajansdotter