Nyfiken på...?

Jag tycker så mycket om att anordna workshops! Nu har jag haft två i år 2020 och en bröllopsmässa under 2021. Ett tag var jag sugen på att göra en mässa till i år men inte under denna pandemi. Det är ju uteslutet.

Nu går tankarna och jag har en idé om en "primitiv" foto-session på en kobbe i skärgården med modeller som bär klänningar jag tänkt sy med virkade toppar och bohemiskt lätta kjolar. Flätor, fjädrar, snäckor. Barfota. Stenar. Torkade blommor. Kransar. Kaveldun. Vass. Mat över öppen eld. Plastfritt. Lugn. Vågskvalp. Myggfritt. Kanske i kombination med foto inuti en fästning jag funnit på Värmdö. Två-dagars. Nyfiken?

Sänd ett meddelande om du vill skriva upp dig på intresse-listan för en kommande höst-workshop i Skärgården.

Hej! Berätta lite om dig själv och vad du helst fotograferar så jag lär känna dig lite.