Nyfiken på...?

Jag tycker så mycket om att anordna workshops! Nu har jag haft två i år 2020 och en bröllopsmässa under 2021. Ett tag var jag sugen på att göra en mässa till i år men inte under denna pandemi. Det är ju uteslutet.

Jag skulle ju inte - skapa någon mer Workshop i år 2020... men jag har så mycket energi och så mycket idéer jag vill dela med mig av! En ny kollektion växer fram i mitt huvud och jag kan inte hålla emot!

Så fort jag la ut en "teaser" på Instagram så kom en massa spontan-anmälningar från fotografer och från modeller och brudpar. Nu kör vi!

Jag letar Location och återkommer med plats, tid och datum - jag siktar på November!

Är du med?

Sänd ett meddelande om du vill skriva upp dig på intresse-listan för en kommande höst-workshop i Skärgården.

Hej! Berätta lite om dig själv och vad du helst fotograferar så jag lär känna dig lite.