Romantiskt & Dramatiskt

Jag fick ståpäls och tårar i ögonen...


När Erica&Leo fick varandra en dag i Augusti på Västkusten.

Åskan mullrade i horisonten när brudparet gled in i viken mellan skären till det väntande brudföljet. På en klippa fick de varandra.

Jag hade äran att sy klänning och ordna alla blomsterarrangemang.

Det blev en stor vild brudbukett i enlighet med Ericas önskemål. Jag tog med blommor från Stockholm som jag inhandlat på självplock hos @gillmyrablomster och @frokulla här på Norrort i närheten av Vaxholm. På plats plockade jag vildväxande kaprifol, slånbär, murgröna och vass.

Ericas klänning är en klassisk skönhet i vitt med öppen rygg och lagda veck i svanken. Hon blev så vansinnigt vacker i den!

All önska till det vackra brudparet! Detta behåller jag i mitt minne länge, länge.


De underbara bilderna är tagna av @frknfalkman