Snart Workshop Waxholm


Arbetet pågår för fullt här hemma i ateljén i Vattentornet! Jag planerar min kommande workshop och syr 5 nya klänningar så det är fullt upp! I fredags vara jag och provade på min nya modell Wilma som skall ha en ny "trädgårdsklänning". Den är sydd i ett linnetyg som Linda på Bed&Breakfast Waxholm har skapat. Maken Jesper Wahlström tog så fina bilder när vi provade!

Bed&Breakfast Waxholm


Detta är en underbar oas - en ny bekantskap för mig som nyinflyttad i Waxholm. Här kan man äta sopplunch, fika hembakat, köpa små prylar och njuta deras underbara trädgård och växthus. I växthuset kan man även hyra in sig för begravningskaffe, studentmottagning eller ett mindre bröllop eller dop. Fantasin sätter gränsen för vad som är möjligt hos Linda och Jesper. Naturligtvis kan man hyra rum också! Se www.vaxolmsbedandbreakfast.se